GlädjeProjektet. Välkommen till bloggen!

2014-03-04 15:35

GlädjeProjektet. En blogg för att sprida glädje!

Och vad är då GlädjeProjektet? GlädjeProjektet är helt enkelt ett projekt för att inspirera till mer glädje.

Jag tycker det här med glädje är så viktigt och vi behöver mer glädje är min uppfattning. När jag pratat med människor om GlädjeProjektet (det har varit en idé länge) så märker jag att jag får ett gensvar. De flesta människor vill trots allt ha mer glädje i sina liv och tycker det är viktigt.
Vi stretar på med våra arbetsliv och liv och hinner kanske inte alltid njuta av livet. Så jag har bestämt mig. Livet är ett GlädjeProjekt!

Jag som driver bloggen heter Kerstin Wångstedt och driver förutom den här bloggen, företaget KeyCoaching, Läs mer på www.keycoaching.se och www.saljcoaching.se. Jag är mental coach och affärscoach, NLP Trainer och föreläsare.

Glädje är för mig ett brett spektrum, alltifrån småfniss över till att vara mer tillfreds och glädjen i att leva livet som du vill leva det. Och det är ju trots allt roligare att ha roligt än att ha tråkigt! Min ambition är att du skall få inspiration i bloggen.
Jag börjar med ett helt blankt papper /blogg och kommer efter hand utveckla bloggen. Det känns rätt bra det här att börja med något från 0. Det är ok att det inte är helt perfekt ännu.

Taggar: GlädjeProjektet Glädje


Kommentera

Namn:*

Stad:

Hemsida:

E-post:

Kommentar:*


2015
mars

2014
mars